Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Útok nožem, topení v řece a vyhrožování zabitím si žena vymyslela, teď se zpovídá z křivého obvinění

Jako domeček z karet rozmetali policisté výpověď třiatřicetileté ženy, která velmi barvitě popisovala, jak ji napadl její druh a co všechno jí udělal. Nechybělo tam napadení nožem, topení v řece, útok odpadkovým košem a vyhrožování zabitím.

Teď má na žena z Domažlicka na krku podezření ze spáchání trestného činu křivé obvinění. I když byla podezřelá řádně poučena o trestních následcích křivého obvinění, vypověděla, že ji její druh měl strčit do řeky Radbuzy v obci Bělá nad Radbuzou. „Pak jí měl držet hlavu pod vodou a křičet, že ji zabije. Žena se měla vysmeknout a utíkat pryč, přičemž měl její druh vytáhnout kuchyňský nůž a nůž na koberce. Opět měl křičet, že zabije ji a pak že zabije sebe. Poté měl vzít odpadkový koš u chodníku a hodit ho po ní. Měl ji trefit do zad a způsobit tak zdravotní újmu,“ popsala případ mluvčí policie Dagmar Brožová.

Kriminalisté začali případ vyšetřovat jako nebezpečné vyhrožování. Velmi rychle ale zjistili, že všechno bylo nakonec úplně jinak. Žena do řeky stržena nebyla, naopak to byla ona, kdo strhl do vody svého druha. „K žádnému topení její osoby nedošlo. Odpadkový koš skutečně létal vzduchem, ale hodila ho její matka a trefila svoji dceru ona. Stejně tak u sebe třicetiletý muž neměl žádné nože. Žena si popis události přizpůsobila k obrazu svému. Její druh byl opilý a ona nechtěla, aby se vrátil domů. Proto celý příběh překroutila, aby její druh byl policisty zadržen a umístěn do policejní cely,“ kontatovala policejní mluvčí.

Případ nebezpečného vyhrožování policejní vyšetřovatel odložil a z údajné poškozené se stala podezřelá. Za to, že svého druha lživě obvinila z trestného činu, může být v případě prokázání viny potrestána odnětím svobody až na dvě léta.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky napadení, křivé obvinění, násilí, topení, odpadkový koš, okres Domažlice, Radbuza, Bělá nad Radbuzou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útok nožem, topení v řece a vyhrožování zabitím si žena vymyslela, teď se zpovídá z křivého obvinění  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.