Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kamera zachytila brutální sražení chodce rychle couvajícím osobákem, šokující bylo i další jednání řidiče

Brutální sražení chodce velmi rychle couvajícím osobním automobilem zachytila bezpečnostní kamera umístěná na objektu ve Smrkové ulici v Plzni. Zcela šokující bylo i následné jednání řidiče, který nejprve s bezvládným tělem zraněného chodce neurvale manipuloval a pak od nehody zbaběle ujel. Teď po něm pátrá policie. Upozorňujeme, že záběry na videu nejsou pro slabší povahy.

Nehoda se stala v pondělí dopoledne. Couvající řidič Škody Octavie combi ve vysoké rychlosti nabral téměř šedesátiletého muže, který přecházel přes ulici s taškami v rukou. Jeho tělo po nárazu odletělo jako hadrový panák a zůstalo ležet na chodníku.

Na záběrech bezpečnost ní kamery je vidět, jak z vozidla vyběhne řidič, který ovšem začne se sraženým chodcem naprosto nepochopitelně manipulovat. Snaží se různě zvednout a postavit na nohy! Nakonec ho odtáhne kousek stranou od automobilu. Když se na místo začali sbíhat další svědci, řidič nasedá do vozidla a ujíždí pryč. Před svým zbabělým odjezdem prý prohlásil, že jede pro záchranáře.

Záchranáře ovšem přivolali až přítomní svědci, kteří o zraněného pečovali do jejich příjezdu. Následoval transport zraněného do plzeňské fakultní nemocnice. Utrpěl těžké zranění. 

„Policisté hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 11. října 2021 v 9:16 hodin v Plzni, v prostoru křožovatky ulice Smrková x Smrková u domu č.p. 6. Policisté žádají případné svědky této dopravní, kteří se pohybovali v uvedeném místě nebo místem projížděli či poznají registrační značku vozidla Škoda Octavia nebo jeho řidiče, aby se přihlásili osobně na Policii ČR nebo na lince 158," dodala policejní mluvčí Eva Červenková.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR + Richard Beneš

Štítky nehoda, sražený chodec, těžké zranění, Plzeň, Škoda Octavia, Policie České republiky, Fakultní nemocnice Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamera zachytila brutální sražení chodce rychle couvajícím osobákem, šokující bylo i další jednání řidiče  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.