Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Cyklistu smetla řidička osobního automobilu, muže ve vážném stavu transportoval vrtulník do nemocnice

, aktualizováno 4. září 2021, 13:47

Velmi těžké zranění utrpěl v pátek pozdě večer cyklista, kterého smetl osobní automobil. Nehoda se stala na silnici před obcí Skočice na jižním Plzeňsku. Na Domažlicku se dnes zase srazily dva osobní automobily a při nehodě se vážně zranili tři pasažéři.

„Na místě zasahovlay všechny složky IZS, včetně vrtulníku letecké záchranné služby. Ten transportoval ve vážném stavu šestačtyřicetiletého cyklistu se zajištěnými dýchacími cestami na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice," informovala Andrea Divišová ze záchranné služby. 

„Oznámení o dopravní nehodě jsme přijali v 21.18 hodin Na komunikaci ve směru jízdy od Prestic na Skočice došlo ke střetu osobního vozidla Hyundai s cyklistou. Dechová zkouška u řidičky měla negativní výsledek. Policie teď vyšetřuje příčiny nehody," uvedla mluvčí policie Hana Kroftová. 

Další vážná nehoda se stala dnes dopoledne za obcí Horoušany na Domažlicku, kde se střetly dva osobní automobily. Při nehodě se zranili tři lidé.  „Z místa nehody jsme transportovali těžce zraněnou jedenadvacetiletou ženu na emergency do plzeňské fakultní nemocnice. Byla při vědomí. Další dvě středně težce zraněné osoby jsme převáželi na urgentní příjem do stejné nemocnice," řekl Vítězslav Sladký ze záchranné služby.  

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZSPK

Štítky nehoda, cyklista, zranění, těžké zranění, vrtulník letecké záchranné služby, automobil, havárie, okres Domažlice, Skočice, Plzeňský kraj, Fakultní nemocnice Plzeň, Andrea Divišová, Hyundai, Horoušany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklistu smetla řidička osobního automobilu, muže ve vážném stavu transportoval vrtulník do nemocnice  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.