Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Mladého muže naposledy viděli před ubytovnou, když čekal na hovor ohledně práce, od té doby je nezvěstný

Kriminalisté pátrají po rusky hovořícím pohřešovaném jedenadvacetiletém Ukrajinci. Naposledy byl spatřen 26. července před ubytovnou v Rokycanech, kdy čekal na pokyny od svého zaměstnavatele. Od té doby je mladý cizinec nezvěstný.

Ukrajinec Valentyn Ihnatiuk čekal 26. července v šest hodin ráno před ubytovnou v ulici Františka Kotyzy v Rokycanech. „Měl čekat na hovor od svého zaměstnavatele ohledně určení místa výkonu práce. Naposledy byl na mobilním telefonu kontaktní téhož dne kolem 17.00 hodin. Od té doby je telefon nedostupný,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Jmenovaný pravidelně neužívá žádné léky, netrpí žádnou nemocí a v minulosti nebyl nikdy pohřešován. Má udělené pracovní vízum v České republice. Rokycanští kriminalisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešovaného, aby neprodleně podali zprávu na linku tísňového volání 158 nebo na nejbližším oddělení policie.

Pohřešovaný cizinec není nebezpečný, netrpí žádnou nakažlivou chorobou a není ozbrojený. Je asi 176 centimetrů vysoký, má střední postavu, černé rovné vlasy, vousy má střižené do bradky a má nepatrný knír. Výrazné je jeho husté černé srostlé obočí. U sebe může mít batoh šedé barvy, doklady, mobilní telefon a nezjištěnou finanční hotovost.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pátrací akce, ztracený muž, policie, pohřešovaný muž, ztracený cizinec, Ukrajinec, ubytovna, Rokycany, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladého muže naposledy viděli před ubytovnou, když čekal na hovor ohledně práce, od té doby je nezvěstný  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.