Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Do autobusu nastoupila nahá žena, přivolané strážníky osočila ze znásilnění

Obrovský šok museli zažít cestující nočního autobusu na v Plzni na Slovanech. Ve stejnojmenné zastávce nastoupila do vozu zcela nahá žena a začala všem kolem sebe nadávat. Neušetřila ani přivolanou policejní hlídku, kterou dokonce obvinila ze znásilnění.

Na autobusové zastávce Slovany přistoupila do vozu velmi nevšední cestující. Zcela nahá devětatřicetiletá žena, která byla zjevně pod vlivem alkoholu a chovala se velmi agresivně. Na místo během chvilky dorazila hlídka městských strážníků, kterým žena odmítala sdělit své jméno. Proto se ji rozhodli odvézt na policii.

„To se však ženě po chvíli znelíbilo a odmítala se podrobit policejním úkonům. Jelikož byla agresivní, došlo k nasazení pout. Na policejním oddělení si od ní všichni přítomní vyslechli spršku nadávek. Kvůli zjevným psychickým problémům byli na místo přivoláni záchranáři. Ti ženu prohlédli a za bezpečnostního doprovodu strážníků ji odvezli na vyšetření do nemocnice,“ popisuje událost mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Dechová zkouška u ženy prokázala přítomnost 1,6 promile alkoholu, a tak strávila noc na záchytce. Ani tam se však žena neuklidnila. „Žena byla stále agresivní, městské policistce strhla respirátor a nakonec strážníky osočila ze znásilnění. Po vystřízlivění si ženu opětovně převzali k odbornému vyšetření zdravotníci. Podezření z několika protiprávních jednání bude muset vysvětlovat u správního orgánu,“ doplnila mluvčí. Kromě toho se bude dotyčná zpovídat i z toho, že při předvádění poškodila a znečistila služební vozidlo městské policie.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com/Pexels

Štítky krimi, Plzeň, policie, nahá žena, znásilnění, alkohol, agrese, Plzeň 2-Slovany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ševčík

Asi z toho chlastu má už místo mozku něco jiného. 1,6‰ není tak moc, aby člověk nemohl kontrolovat své jednání. Ale pokud už byla za zenitem, třeba tímto způsobem chtěla dosáhnou uspokojení.

Úterý, 3. srpna 2021, 16:16Odpovědět

Josef Mašek

v kapitalistické rozkradené rozprodané zadlužené kriminalitou prolezlé sametové republice je možné VŠECHNO....a tak je to správné tak to má být

Úterý, 3. srpna 2021, 13:43Odpovědět

Do autobusu nastoupila nahá žena, přivolané strážníky osočila ze znásilnění  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.