Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kriminalisté odvolali pátrání po šestnáctileté dívce, která odešla z dětského domova i s ročním synem

, aktualizováno 22. července 2021, 22:00

Policie odvolala pátrání po šestnáctileté mladé mamince Světlaně M. Dívku už se podařilo najít, uvedla bez dalších podrobností policie. Mladistvá dívka odešla ve středu i se svým ročním synkem z dětského domova v Plané na Tachovsku. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Původní zpráva: „Pohřešovaná odešla z dětského domova včera před polednem společně se svým synem na povolenou vycházku, ze které se do současné doby nevrátila. Podle zjištěných informací by se měla zdržovat na přesně nezjištěném místě v Karlových Varech. Syn pohřešované byl ve sportovním kočárku šedé barvy, na sobě měl modré tepláky, bílé botičky,“ informovala policejní mluvčí Hana Kroftová.

Hledaná dívka je asi 165 centimetrů vysoká, zdánlivé stáří 16 až 18 let. Má blond vlnité vlasy a modré oči, nosí dioptrické brýle. Naposledy na sobě měla oblečené černé legíny a květinové černo-červené šaty.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrací akce, pohřešovaná dívka, policie, nezletilá matka, nezletilá dívka, Tachovsko, dětský domov, okres Tachov, Planá, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté odvolali pátrání po šestnáctileté dívce, která odešla z dětského domova i s ročním synem  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.