Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policisté odvolali pátrání po dvou dívkách, které odešly v neděli ráno z dětského tábora

, aktualizováno 22. července 2021, 21:00

Policisté na Klatovsku dnes odvolali pátrání po dvou pohřešovaných dívkách ve věku 13 a 14 let. Tábornice už nejsou v databázi pohřešovaných osob. Policie jejich nalezení potvrdila. Obě dívky odešly z letního dětského tábora, který je v jedné obci poblíž Nýrska. Vypátrat se je podařilo dnes na autobusovém nádraží v Rokycanech. Obě jsou v pořádku, informovala mluvčí policie Ivana Jelínková.

Původní zpráva: Z tábora odešla podle informací z policejního pátrání po pohřešovaných osobách nejen Kateřina P., ale i mladší Nikola M. Dívky se z areálu tábora vzdálily v neděli 18. července ráno. Lze předpokládat, že dívky odešly spolu. Pohybují se na neznámém místě a dosud o sobě nepodaly žádné zprávy.

Jedna pohřešovaná má bydliště na Chebsku, zatímco druhá je z Rokycan. „Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, pohybu či výskytu pohřešovaných dívek, aby neprodleně podali zprávu Policii ČR na telefon číslo 158 nebo osobně na policejní služebnu,“ uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaná dívka, policie vyhlásila pátrání, letní dětský tábor, Klatovsko, policie, Rokycany, okres Klatovy, Nýrsko, Policie České republiky, okres Cheb, dětský tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté odvolali pátrání po dvou dívkách, které odešly v neděli ráno z dětského tábora  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.