Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Sedmnáctiletý mladík si tajně vypůjčil auto své matky, při parkování naboural další vůz

Na malou projížďku automobilem své matky vyrazil mladý motorista. Na tom by nebylo nic až tak divného, pokud by mu nebylo pouhých 17 let. Vzhledem ke svému věku také mladík nevlastní řidičské oprávnění pro řízení motorových vozidel. A jak už to tak bývá, ani tato projížďka neskončila bez následků.  

„Mladík v Janovicích nad Úhlavou na Klatovsku si vzal večer bez vědomí matky klíče od jejího osobního vozidla tovární značky Renaut Laguna a usedl na místo řidiče. Vozidlo nastartoval a ujel s ním několik metrů. Poté chtěl vůz zaparkovat na původní místo, ale při parkování nacouval do zaparkovaného osobního vozu Škoda Fabia,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Ke zranění osob nedošlo, celková škoda způsobená na vozidlech byla vyčíslena na 33 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Klatovech. Policisté Obvodního oddělení Nýrsko však evidují trestný čin, kdy je mladistvý podezřelý ze spáchání neoprávněného užívání cizí věci.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky neměl řidičák, vypůjčený automobil, nehoda, parkování, mladistvý, neoprávněné užívání cizí věci, okres Klatovy, Janovice nad Úhlavou, Škoda Fabia, Klatovy, Nýrsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmnáctiletý mladík si tajně vypůjčil auto své matky, při parkování naboural další vůz  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.