Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Agresivní kráva protrhla elektrický ohradník a zaútočila na dvojici seniorů kráčejících po cestě

Skutečně horké chvilky zažil starší manželský pár poblíž Nýrska na Klatovsku. Elektrický ohradník kolem pastviny tam totiž prorazila jedna kráva, která se na dvojici turistů rozběhla. Oba napadení senioři nerovný střet s pořádně velkým zvířetem přežili, utrpěli ale zranění.

Manželský pár byl na procházce poblíž Chudenína na Klatovsku. „Procházeli polní cestou u pastviny, kdy z nenadání z pastviny přešla kráva do jejich blízkosti a povalila ženu i muže na zem. Po střetu a následném pádu oba utrpěli zranění, která si vyžádala lékařská ošetření,“ uvedla k neobvyklému incidentu mluvčí policie Dana Ladmanová. Policisté teď případ vyšetřují, právní kvalifikace bude určena až na základě dalších zjištěných skutečností.

Uprchlou agresivní krávu krátce po útoku chytil její majitel. Zvíře nechal z bezpečnostních důvodů raději utratit. Jednání krávy prý mohl negativně ovlivnit komplikovaný porod, který před nedávnem absolvovala.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky kráva, senioři, zranění senioři, útok krávy, pastvina, elektrický ohradník, Klatovsko, okres Klatovy, Nýrsko, Chudenín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní kráva protrhla elektrický ohradník a zaútočila na dvojici seniorů kráčejících po cestě  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.