Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Pěstitel konopí má předčasně sklizeno, navštívil jej TOXI tým a policejní zásahovka

Téměř stovka rostlin konopí, z nichž některé už dosahovaly dvoumetrové výšky. Takový pohled se naskytl policistům, když podnikli domovní prohlídku rodinného domu na jižním Plzeňsku. Zde měl čtyřicetiletý muž pěstovat rostliny v garáži , přístavku a v zimní zahradě.

Domovní prohlídka odhalila celkem 95 kusů živých rostlin konopí. Dále pak nasušené rostliny a hašiš. V souvislosti s případem už policisté zadrželi třiapadesátiletou ženu a dva muže ve věku dvaatřicet a čtyřicet let. Staršímu z nich už sdělili obvinění ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými látkami a jedy.

„Zajištěné rostliny dosahovaly výšky až dva metry. Veškerý rostlinný materiál bude podroben znaleckému zkoumání. V domě se nacházely pomůcky a technika určené k efektivnímu pěstování těchto rostlin, takzvaným in-door způsobem. Muž rostliny pěstoval zejména v garáži a přístavku u domu, čtyři kusy rostlin policisté odhalili v zimní zahradě,“ popsala policejní mluvčí Ivana Jelínková

Pokud soud uzná čtyřicetiletého muže vinným, hrozí mu až pětiletý trest. Momentálně je stíhán na svobodě. Kriminalisté se případem i nadále zabývají a nevylučují, že padnou další obvinění.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, zásahovka, pěstitelé konopí, pěstírna, marihuana, policie, TOXI tým, rostliny, konopí, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pěstitel konopí má předčasně sklizeno, navštívil jej TOXI tým a policejní zásahovka  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.