Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Agresivní opilec bez roušky v rychlíku napadal pasažéry, popral se s průvodčím i s policisty

Očitými svědky drsného incidentu se stali cestující rychlíku na trati z Chebu do Prahy. Agresivní opilec bez roušky tam nejprve slovně napadal pasažéry. Pak brutálně zaútočil na průvodčího, který se ho snažil uklidnit. Hlavou udeřil do jeho hlavy a následně se popral i se zasahujícími policisty.   

Napadení v rychlíku řešili policisté ze Stříbra. Silně podnapilý čtyřiačtyřicetiletý muž tam vulgárně pokřikoval a urážel při tom několik spolucestujících. Vulgárně se choval i vůči cestujícím, kteří jej upozornili na to, že nemá ničím zakrytá ústa a nos.

"Při následné kontrole jízdenek se celou situaci snažil vyřešit dvaačtyřicetiletý průvodčí, který se muže snažil uklidnit. Podnapilý muž však svoji agresi zaměřil na průvodčího, kterého začal slovně urážet a následně na něj také fyzicky zaútočil, kdy svojí hlavou udeřil do hlavy průvodčího,“ popsala dramatickou situaci ve vlaku mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Průvodčí celý incident oznámil na linku tísňového volání. Na vlakovém nádraží ve Stříbře již na agresora čekala policejní hlídka. „Muž i nadále slovně útočil na své okolí a na výzvu policistů, aby zanechal svého protiprávního jednání, nereagoval, naopak se s výhružkami snažil opětovně fyzicky zaútočit na průvodčího. Policisté v útoku muži zabránili a za pomoci donucovacích prostředků jej zpacifikovali,“ řekla policejní mluvčí.

Muže zadrželi a následně jej převezli na oddělení k provedení potřebných úkonů. Při provedení dechové zkoušky přístroj naměřil hodnotu 1,91 promile alkoholu. Agresor je teď stíhán pro výtržnictví a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ČD

Štítky agresivní opilec, napadal cestující ve vlaku, ublížení na zdraví, výtržnictví, Praha, Cheb, Stříbro, rouška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní opilec bez roušky v rychlíku napadal pasažéry, popral se s průvodčím i s policisty  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.