Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Obnažený muž onanoval před cestující ve vlakovém kupé, teď ho hledá policie

Ve vlakovém kupé se před ženou cestující na železniční trati Klatovy – Praha obnažil a ukájel zatím ještě neznámý mladý muž. Teď po něm pátrají policisté a mají k dispozici i jeho fotografii. Nepozná někdo tohoto mladíka podezřelého z chlípného jednání?

Případ vyšetřují policisté z Rokycanska pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. „Protiprávního jednání se měl dopustit dosud neznámý muž 16. prosince 2020 mezi 19:43 až 20:00 hodin ve vlakové soupravě ve směru jízdy Klatovy – Praha. V inkriminovanou dobu na zastávce v obci Kařez přisedl do kupé k ženě, kde se obnažil a ukájel,“ popsala událost mluvčí policie Hana Kroftová.

V souvislosti s prověřováním případu žádá veřejnost o pomoc se ztotožněním muže, který je zachycen na fotografii. „Jedná se o muže, vysokého cca 180 cm s černými hustými vlasy, krátce střiženými. Na temeni hlavy má patrnou jizvu přibližně 6 cm ve tvaru písmene U. Na sobě měl kalhoty, látkovou pánskou bundu a pletený svetr, vše černé barvy. Muž mluvil špatně česky, měl východní přízvuk podobný ruštině,“ doplnila policejní mluvčí.  

Případní svědci se mohou obrátit na policisty obvodního oddělení Radnice osobně, e-mail: ro.oop.radnice@pcr.cz, nebo na tel. č. 974 335 701 nebo na linku tísňového volání 158.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky onanoval na veřejnosti, policejní pátrání, hledaná osoba, muž ve vlaku, Praha, Klatovy, okres Rokycany, Kařez

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obnažený muž onanoval před cestující ve vlakovém kupé, teď ho hledá policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.