Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pátrání: Darina (13) odešla večer do svého pokoje, ráno už doma nebyla

, aktualizováno 5. ledna 2021, 16:25

Policisté ukončili pátrání po třináctileté dívce, která se dnes odpoledne vrátila sama domů. Školačku od neděle postrádala její matka, která ji naposledy viděla kolem desáté hodiny večer, když šla spát. Děvče je podle informací od policie zdravé a v pořádku.

Původní článek:

Policisté pátrají po třináctileté Darině, kterou její matka viděla naposledy v neděli večer, kdy dcera odešla spát do svého pokoje. Ráno už na místě nebyla. Dívka z Chocenic na jižním Plzeňsku nikdy z domova neutekla, podle matky se jedná o zdravé a bezproblémové dítě.

Nebere léky a není v přímém ohrožení života, přesto o ní matka už dva dny neslyšela. I proto policisté žádají o pomoc s pátráním.

„Naposledy byla viděna matkou dne 3. ledna 2021 ve 22 hodin v místě bydliště v Chocenicích. Dívka je asi 165 cm vysoká, hubené postavy, má dlouhé světle hnědé vlasy a modro-zelené oči. Na sobě naposledy měla hnědou bundu s kapucí a kožíškem, černé boty zn. VANS a černé legíny,“ popisuje policejní mluvčí Ivana Jelínková.

Pokud jste pohřešovanou dívku viděli nebo máte jakékoli informace, které by mohly policii pomoci, obraťte se na linku 158 nebo na kteroukoli policejní služebnu.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, pátrání, Plzeň, policie, Chocenice, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrání: Darina (13) odešla večer do svého pokoje, ráno už doma nebyla  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.