Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Při nehodě zahynuli dva němečtí policisté, vyšetřovatelé žádají o pomoc české řidiče

Bavorští policisté se obrátili o pomoc na své české kolegy s vyšetřováním tragické dopravní nehody. Ta se stala v úterý 8.12.2020 ve večerních hodinách na dálnici A6 poblíž města Amberg a zahynuli při ní dva němečtí policisté.

„Policisté řešili na místě jinou dopravní nehodu, když čtyřiatřicetiletý muž s vozidlem Opel Astra při projíždění okolo zřejmě dostal smyk a srazil oba policisty. Údajně se měl řidič vyhýbat nákladnímu vozidlu a nezvládl manévr,“ popsala událost mluvčí policie Martina Korandová. Jeden policista zemřel na místě, další po převozu do nemocnice.

Inspekce dopravní policie v Řezně hledá svědky nehody, kteří v uvedený den kolem 18:30 hodin zaznamenali na dálnici A6 ve směru na Norimberk poblíž nájezdu Amberg – Ost. cokoliv, co by mohlo mít souvislost s dopravní nehodou.

„Pro kolegy jsou důležité i informace o nákladních vozidlech, popřípadě uvítají záznamy z palubních kamer. Pokud jste v úterý 8.12.2020 projížděli daným úsekem a máte informace, které by přispěly k objasnění dopravní nehody, ozvěte se prosím na bezplatnou tísňovou linku 158,“ žádá veřejnost mluvčí policie Martina Korandová. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto News5

Štítky nehoda, smrt policistů, svědci nehody, pátrání po svědcích nehody, policie, Amberg, dopravní nehoda, Opel Astra, Řezno, Norimberk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě zahynuli dva němečtí policisté, vyšetřovatelé žádají o pomoc české řidiče  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.