Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Agresivní zlodějku po zadržení zklidnila až pouta, oblečení prý kradla kvůli zimě

Hodně divokou zlodějku zadržela při krádeži ostraha jednoho obchodu na Americké třídě v Plzni. Po příjezdu hlídky městské policie velmi agresivní dívka všechny kolem sebe napadala a snažila se uprchnout.

„Pracovník ostrahy strážníkům oznámil, že zadrželi dívku podezřelou z krádeže zboží, jehož hodnota činila bezmála 9 500 Kč. Členy ostrahy měla tato dívka také opakovaně slovně urážet a pokusit se z místa utéct. Při odchodu do zázemí prodejny, kde se měla záležitost vyřešit, došlo k situaci, kdy žena po několika metrech začala vzdorovat,“ popsala situaci mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Zadržená nechtěla jít dál, neuposlechla přitom ani výzvy strážníka a pokusila se jej dokonce udeřit pěstí do obličeje. „Jeho ruka její útok zastavila, a protože byla stále agresivní a kladla odpor, skončila s pouty na rukou. Ty jí byly sejmuty ihned po zklidnění,“ uvedla mluvčí.

Svérázné bylo i vysvětlení celého případu. Dívka totiž uvedla že si oblečení brala, protože jí byla zima. Ale seznam věcí obsahoval i další sortiment. Podle jejích slov nic neudělala a tomu co se stalo, se jen smála.  Celá věc bude postoupena k dořešení správnímu orgánu.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krádež, zadržená žena, krádež oblečení, odpor při zatýkání, městská policie, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní zlodějku po zadržení zklidnila až pouta, oblečení prý kradla kvůli zimě  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.