Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Díky informaci na sociální síti se podařilo bleskově najít kradené auto i dopadnout zloděje

Necelé tři hodiny trvalo vypátrat vůz ukradený na parkovišti v ulici Terezie Brzkové v Plzni. Stalo se tak díky všímavosti lidí a sociálních sítí. Třešničkou na dortu pak bylo i dopadení samotného pachatele.

Policisté přijali informaci nejen o ukradeném automobilu značky VAZ 2101, ale i také popis osoby, která měla vozidlo odcizit. Mezitím ovšem nelenil ani majitel ukradeného vozu, který umístil na sociální síti oznámení o odcizení jeho automobilu i s doloženou fotografií. „Tohoto příspěvku si všiml jeden z jeho čtenářů, který jako řidič vozidla projížděl Nádražní ulicí v Plzni a zahlédl dotčený vůz. Ten v té době parkoval nedaleko vlakového nádraží,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

Svědek okamžitě informoval policii a na udané místo se sjelo hned několik policejních hlídek. Policisté vůz na místě zajistili a pátrali po jeho řidiči. „Nedaleko odcizeného vozu se pohybovala i podezřelá osoba, která odpovídala udanému popisu. Policisté dvacetiletého muže na místě zadrželi. Odcizený vůz byl navrácen zpět svému majiteli,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky krádež automobilu, zloděj aut, pátrání, sociální sítě, dopadený pachatel, sociální síť, Plzeň, Terezie Brzková, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Díky informaci na sociální síti se podařilo bleskově najít kradené auto i dopadnout zloděje  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.