Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Muž kradl stavební materiál v rozestavěném domu, zachytila ho bezpečnostní kamera

O existenci bezpečnostní kamery uvnitř rozestavěného domu ve Stříbře na Tachovsku neměl ani tušení zloděj, který se do objektu vloupal. Z domu ukradl stavební materiál. Jeho obličej však zachytila přímo při akci kamera a někdo by teď mohl zloděje poznat.  

„Na pozemek nezajištěného rozestavěného domu v lokalitě Za Stadionem ve Stříbře neznámý muž vnikl opakovaně. Postupně odcizil 65 m, 100 m a 280 m různých druhů elektrokabelů. Svým jednáním tak způsobil celkovou škodu za bezmála 11 000 korun,“ řekla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Stříbrští kriminalisté teď pátrají po totožnosti zatím neznámého muže, který je podezřelý z majetkové trestné činnosti. Žádají občany, kteří by poznali muže ze záznamu a pomohli tak ustanovit jeho totožnosti, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 651 nebo na linku tísňového volání 158. Nelze vyloučit, že hledaný muž má na svědomí i další trestnou činnost. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky zloděj, krádež stavebního materiálu, bezpečnostní kamera, kamera zachytila zloděje, dům, okres Tachov, Stříbro, stavební materiál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž kradl stavební materiál v rozestavěném domu, zachytila ho bezpečnostní kamera  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.