Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Divoká přestřelka s policií na sídlišti Košutka při zatýkání pachatelů trestné činnosti

Policejní manévry, divoká přestřelka a zadržení pachatele, to dnes zažilo sídliště Košutka v Plzni. V souvislosti s majetkovou trestnou činností došlo při zadržení osob v Plzni na Lochotíně ke střelbě a ke zranění jedné ženy.

„Zároveň došlo k zadržení osoby. Veškeré podrobnosti v současné době prověřujeme. Zajištujeme místo činu a provádíme výslechy,“ informovala zatím bez dalších podrobností mluvčí policie Veronika Hokrová.

Do fakultní nemocnice odvezli záchranáři v souvislosti se zákrokem jednu zraněnou ženu. Během transportu byla při vědomí. 

Drama se odehrálo poblíž Rabštejnské ulice. Podle očitých svědků události se mělo jednat o přestřelku mezi policisty a další osobou. Nelze vyloučit, že na policisty střílela žena. Na místě události stále ještě pracují kriminalisté, kteří zajišťují stopy. Prostor je obehnaný policejní páskou. 

Další podrobnosti zjišťujeme.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky střelba v ulicích, přestřelka s policií, trestná činnost, zraněná osoba, zadržená osoba, Košutka, Plzeň, Lochotín, sídliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Divoká přestřelka s policií na sídlišti Košutka při zatýkání pachatelů trestné činnosti  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.