Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Neznámý pachatel vybíral peníze z kradené platební karty, policie po něm teď pátrá

Policisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který ze zaparkovaného automobilu odcizil mimo jiné také platební kartu. Pomocí ukradené karty pak provedl transakci za 10 tisíc korun. Bezpečnostní kamera zachytila při výběru peněz staršího muže, který se maskoval brýlemi a rouškou. Nepozná ho někdo?

Neznámý pachatel poškodil okénko osobního vozidla značky Škoda Fabia, odstaveného v prostoru bývalého lomu „Pinka“ u obce Nová Hospoda. Následně z vozidla odcizil volně položenou kabelku s osobními doklady a věcmi a platební kartou s PIN kódem. „Poškozená následně zjistila, že pachatel provedl za pomoci karty transakci v hodnotě více než 10 000 korun. Kromě toho způsobil škodu na dalších odcizených věcech a poškozeném sklu okénka dveří ve výši přes 2 000 korun,“ uvedla k případu policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.  

Policisté z Obvodního oddělení v Boru se s žádostí o pomoc při pátrání po dosud neznámém pachateli obracejí na veřejnost. Borští policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k ustanovení pachatele, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 721, nebo aby kontaktovali linku tísňového volání 158. Své poznatky mohou sdělit i na jakékoliv policejní služebně.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krádež platební karty, neoprávněný výběr, neznámý pachatel, pátrání policie, platební karta, Škoda Fabia, Nová Hospoda, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý pachatel vybíral peníze z kradené platební karty, policie po něm teď pátrá  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.