Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidička Mercedesu měla v krvi téměř čtyři promile alkoholu, nabourala dvě další auta

Bezmála čtyři promile alkoholu kolovaly v krvi pětatřicetileté řidičky. Nebylo proto převapením, když cizinka se svým vozem značky Mercedes parkovala, podařilo se jí nabourat dva další automobily.

Nehoda se stala v Plzni na Slovanech ve Vřesinské ulici. Na místo přijeli na základě oznámení strážníci městské policie, kteří tam nalezli tři poškozené automobily. Podle původních informací měl viník od nehody odejít. Přítomna byla žena, která uvedla že řídila vůz značky Mercedes, který nehodu způsobil.  

„Strážník ženu vyzval k prokázání totožnosti a rovněž i k podání vysvětlení. Uvedla, že při pokusu zaparkovat své vozidlo selhal jeho brzdový systém, následně pak došlo k nehodě. Žena zároveň strážníkům předložila i povolení k pobytu. Majitelka druhého vozidla se vzápětí na místo dostavila také, majitel třetího nabouraného vozu byl mimo Českou republiku,“ uvedla mluvčí městské policie Andrea Vlčková.

Vzhledem k tomu, že při dopravní nehodě bylo poškozeno vozidlo třetí osoby, bylo nutné přivolat hlídku PČR. Přivolaní dopravní policisté také provedli orientační dechovou zkoušku. „Ta odhalila, že je žena pod vlivem alkoholu. Byla ji naměřena hodnota 3,72 promile alkoholu v dechu. Z tohoto důvodu proto putovala do rukou policistů, kteří si celou věc převzali k dalšímu šetření, včetně všech zjištěných poznatků,“ dodala Andrea Vlčková.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky nehoda, alkohol za volantem, opilá řidička, policie, Plzeňský, městská policie, alkohol, Mercedes-Benz, havárie, Plzeň, Plzeň 2-Slovany, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička Mercedesu měla v krvi téměř čtyři promile alkoholu, nabourala dvě další auta  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.