Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté zachránili před jistou smrtí muže, který spadl do studny s ledovou vodou

Obrovské štěstí v neštěstí měl třiašedesátiletý muž, který spadl do studny v zahrádkářské kolonii v Plzni. Jeho zoufalé volání o pomoc naštěstí slyšela svědkyně, která přivolala policii. Hlídka vyčerpaného a podchlazeného muže okamžitě ze studny vytáhla.

Když policisté přijeli do zahrádkářské kolonie, začali lokalitu prohledávat. „Po chvíli uslyšeli mužský hlas, který vycházel z jedné ze zahrad. Muž křičel, že spadl do studny. Policisté překonali téměř dva metry vysoký plot a spěchali mu na pomoc. Muž se nacházel ve skružované studni o průměru 120 cm. Byl po pás ve vodě a přidržoval se pouze hadice od čerpadla,“ popsala událost mluvčí policie Michaela Raindlová.

Zachráněný byl silně podchlazen. Policisté ho ihned vytáhli a přivolali záchranáře. Starší muž následně uvedl, že popíjel alkoholické nápoje. Když přišel k chatce, trochu se na zahradě ve tmě zamotal a spadl do studny, která je hluboká čtyři metry. Dále sdělil, že byl ve studni asi dvacet minut. Naštěstí se mu nic vážného nestalo. Pokud by ovšem žena nezaslechla jeho volání o pomoc, do rána by zřejmě ve studni v ledové vodě nepřežil.    

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky záchrana života, muž spadl do studny, policisté zachránili muže ze studny, studna, Plzeň, smrt, policie, zahrádkářská osada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté zachránili před jistou smrtí muže, který spadl do studny s ledovou vodou  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.