Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Totálně opilý jezdec na elektro motocyklu se zapíchl do zaparkovaného osobáku

Namol opilý šestatřicetiletý jezdec na elektro motocyklu havaroval v Nýrsku na Klatovsku. Nezvládl průjezd zatáčkou a narazil do zaparkovaného automobilu. Způsobil si krvácivé zranění a skončil v péči záchranářů. Poškodil ovšem i automobil.

Nehoda se stala v sobotu nad ránem v ulici prap. Veitla. "Při průjezdu levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil muž na kole rychlost jízdy a vyjel vpravo mimo komunikaci do prostoru pro kolmé stání vozidel. Tam narazil do zaparkovaného osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Řidiče vyzvali policisté k dechové zkoušce. Odborné měření elektronickým přístrojem ukázalo pozitivní výsledek 2,44 promile alkoholu v krvi. Muž při nehodě utrpěl zranění. Ošetření a lékařské vyšetření spojené s odběrem krve proběhlo v klatovské nemocnici. Celková škoda na poškozených vozidlech byla vyčíslena na 52 tisíc korun. Viník nehody je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, elektrokolo, nehoda se zraněním, opilý řidič, havárie, okres Klatovy, Nýrsko, Klatovská nemocnice, a.s., Škoda Octavia, motocykl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Totálně opilý jezdec na elektro motocyklu se zapíchl do zaparkovaného osobáku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.