Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Zraněný muž policistům tvrdil, že motorku jen tlačil, zkoušku na alkohol odmítl

Jízdu na motorce nezvládl osmatřicetiletý muž z Klatov, který havaroval na silnici mezi obcemi Dolany a Malechov. Po nárazu do můstku se zranil. Zajímavým způsobem pak vysvětloval policistům, jak se jeho motorka ocitla v příkopu.

„Při průjezdu pravotočivou zatáčkou asi sto metrů před obcí Malechov nepřizpůsobil muž rychlost jízdy, vyjel vlevo mimo komunikaci do silničního příkopu a narazil do betonového můstku. Při nehodě utrpěl zranění. Na místo bylo přivoláno vozidlo rychlé lékařské pomoci a také letecká záchranná služba. Po vyhodnocení aktuálního zdravotního stavu zraněného bylo rozhodnuto, že bude do nemocnice převezen pozemní cestou,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.  

Ačkoliv to zdravotní stav motocyklisty dovoloval, odmítl se podrobit dechové zkoušce na alkohol. Odmítl se po výzvě podrobit také odběru krve. „Policistům celou dobu tvrdil, že motocykl pouze tlačil. Při ohledání stroje ovšem policistům neuniklo, že motor motocyklu vykazoval vysokou teplotu a motocykl měl zařazen vyšší rychlostní stupeň,“ dodala mluvčí policie.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda motorky, test na alkohol, zraněný motorkář, Malechov, Klatovy, Dolany, motocykl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zraněný muž policistům tvrdil, že motorku jen tlačil, zkoušku na alkohol odmítl  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.