Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Žena odjela do SRN za prací přes pracovní agenturu, několik dní už je nezvěstná

Kriminalisté z Tachovska pátrají po padesátileté Jiřině Š. Žena měla před několika dny odjet do Německa za prací. Nyní nikdo z jejích blízkých neví, kde se nachází. Její mobilní telefon je nedostupný.

Podle informací policie měla žena odjet 18. srpna přes pracovní agenturu do Německa za prací. "Během cesty měla však zdravotní potíže, a tak byla převezena do nemocnice ve městě Worms. Odtud byla následně propuštěna a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Přesto, že poslední pohyb pohřešované ženy byl zaznamenán v uvedeném městě, není vyloučeno, že se vrátila zpět do České republiky. Její mobilní telefon je ale nedostupný. V souvislosti s možnou psychickou poruchou může pohřešovaná působit zmateně a dezorientovaně. Nelze vyloučit, že by mohla být pod vlivem alkoholu.

Žena je přibližně 170 cm vysoká, má odbarvené blond vlasy dlouhé na ramena. Na pravé ruce má vytetovaný proužek. Zdánlivé stáří je 45 let. V době odchodu měla žena na sobě černé tričko, černé rifle, černé boty a menší šedou tašku přes rameno.

Tachovští kriminalisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované, aby neprodleně podali zprávu na Policii České republiky, Územní odbor Tachov – oddělení obecné kriminality, tel.: 974 337 316 – 317 nebo na linku tísňového volání 158.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaná žena, policie, práce přes agenturu, Tachovsko, Německo, okres Tachov, Česko, Worms, mobilní telefon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena odjela do SRN za prací přes pracovní agenturu, několik dní už je nezvěstná  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.