Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Zfetovaný řidič mercedesu ujíždějící před policí srazil na přechodu cyklistu

Srážkou s cyklistou skončila policejní honička, kdy hlídka policistů pronásledovala ulicemi Plzně vůz značky Mercedes Benz bez registrační značky. Jeho řidič ujíždějící před policisty pak způsobil dopravní nehodu.

Podezřelého vozidla bez registrační značky si všimli policisté z oddělení Plzeň – Bory. Když se vozidlo pokusili zastavit, jeho řidič nereagoval na jejich výzvy a začal před nimi ujíždět. „Od křižovatky ulic Doudlevecká x U Trati ujížděl ke křižovatce ulic Klatovská x Borská x U Trati, kterou projel na červenou a na přechodu pro chodce srazil cyklistu. Vozidlo přitom najelo na obrubník, kde zůstalo stát,“ popsala první část zásahu mluvčí policie Michaela Raindlová.  

Muži zákona pětadvacetiletého řidiče i jeho o tři roky staršího spolujezdce vytáhli z vozidla, nasadili jim bleskově pouta a poskytli první pomoc zraněnému cyklistovi. „Ten naštěstí utrpěl „jen“ lehčí zranění. Policisté následně zjistili, že řidič ujíždějícího vozidla má pozitivní test na amfetamin/metamfetamin. Na místo po chvíli dorazil i psovod se služebním psem, který ve vozidle našel marihuanu,“ řekla mluvčí policie.

Motorista následně putoval k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu. Zpovídat se bude pravděpodobně z ohrožení pod vlivem návykové látky a ublížení na zdraví.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky policejní honička, zfetovaný řidič, omamné látky, sražený cyklista, zraněný cyklista, cyklista, Mercedes-Benz, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaný řidič mercedesu ujíždějící před policí srazil na přechodu cyklistu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.