Počasí dnes9 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Střepem podřízl svému sokovi krk, ten jako zázrakem přežil

Obyčejná hádka přerostla v pokus o vraždu. Třiatřicetiletý násilník se s o jedenáct let starším mužem začal prát až nakonec vzal do ruky střep z rozbité sklenice a pořezal protivníka na krku. Z místa utekl. Vážně zraněný muž přežil díky svědkům, kteří mu okamžitě poskytli první pomoc a přivolali záchranku.

Vše začalo jako hádka u piva v jedné z restauraci v Nýrsku na Klatovsku. Incident se vrzy zvrhl ve rvačku a později v pokus o vraždu. Mladší muž měl svého soka vážně zranit střepem do oblasti krku a z místa utéct.

Naštěstí mu však do příjezdu záchranářů poskytli první pomoc svědci incidentu, kteří také zavolali na tísňovou linku.  Zraněný muž byl po ošetření letecky transportován do FN Plzeň. Na místo byly operačním důstojníkem vyslány dostupné hlídky policie, které po příjezdu začaly okamžitě pátrat po pachateli,“ popsala policejní mluvčí Markéta Fialová.

Opět díky svědkům dostali tip, jakým směrem se muž vydal a brzy už klepali na dveře jedné z ubytoven, kde se také skrýval. Z místa putoval hned do policejní cely. Vrchní komisařka odboru obecné kriminality předala třiatřicetiletému muži usnesení o zahájení trestního stíhání pro zločin vraždy ve stadiu pokusu. Zároveň dnes bude státnímu zástupci podán podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby,“ dodala Fialová.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, Nýrsko, Klatovsko, pokus o vraždu, napadení, policie, Markéta Fialová, Fakultní nemocnice Plzeň, okres Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střepem podřízl svému sokovi krk, ten jako zázrakem přežil  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.