Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Opilý řidič převážel v autě dvě střelné zbraně, zbrojní průkaz ale nevlastní

Policisté z Klatovska zkontrolovali řidiče, který se stal v časných ranních hodinách u obce Neurazy účastníkem dopravní nehody, od které ale odjel. Motoristu našli policisté v obci Bližanovy a velmi rychle zjistili, proč s nimi muž nechtěl přijít do kontaktu.   

Po oznámení události policisté z obvodního oddělení v Plánici kontrolovali řidiče a zjistili, že se jedná o třiačtyřicetiletého muže z obce na Horažďovicku. Muž ve vozidle převážel dvě střelné zbraně a střelivo.

„U řidiče byla provedena dechová zkouška, kdy přístroj naměřil 1,95 promile alkoholu. Policisté muže zadrželi a převezli do policejní cely. Dále zajistili dvě střelné zbraně, které budou podrobeny znaleckému zkoumání. Vyšlo najevo, že podezřelý není držitelem zbrojního průkazu ani zbraní. Vozidlo policisté zajistili. Po provedení úkonů byl muž následující den propuštěn,“ uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová.

Motorista je teď podezřelý ze spáchání přečinů nedovolené ozbrojování a ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky alkohol za volantem, zbraně, zbrojní průkaz, Plzeňský, Klatovsko, střelná zbraň, okres Klatovy, Neurazy, Bližanovy, Plánice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič převážel v autě dvě střelné zbraně, zbrojní průkaz ale nevlastní  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.