Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Při dvou těžkých nehodách na Tachovsku se zranili čtyři lidé, zahynula převážená kočka

Vážná nehoda se stala v neděli večer na silnici I/21 mezi obcemi Planá a Nová Hospoda na Tachovsku. Devětatřicetiletý cizinec tam ztratil kontrolu nad řízením vozu značky Peugeot poté, co mu praskla pneumatika.

„Neovladatelné vozidlo po defektu levé přední pneumatiky najelo na pravou krajnici, kde dostalo smyk. Následně automobil přejel do protisměru a havaroval v levém silničním příkopu, kde narazil přední částí do svahu,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.  

Při dopravní nehodě utrpěl zranění řidič i jeho spolujezdkyně. V přepravce ještě převáželi kočku a několik koťat. Kočka bohužel nehodu nepřežila, jedno zraněné kotě se podařilo zachránit. Další koťata po nehodě z místa utekla a nebyla nalezena. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 50 tisíc korun.

Na stejné silnici v neděli v podvečer havaroval i další vůz s cizinci. U této nehody zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby.

„Na rovném úseku komunikace vyjel vůz značky Citroen do levého jízdního pruhu a následně do levého silničního příkopu, kde se vozidlo převrátilo na střechu. Při nehodě byli zraněni dva spolujezdci ve věku 56 a 42 let. Záchranáři je se středně těžkým zraněním letecky transportovali do plzeňské fakultní nemocnice,“ informovala mluvčí policie Dagmar Jiroušková Jersáková.

Dvaapadesátiletý řidič vyvázl bez zranění. Alkohol u něj vyloučila dechová zkouška. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 60 tisíc korun. Všichni tři účastnící nehody byli cizinci.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, letecká záchranná služba, koťata, havárie, okres Tachov, Peugeot, úraz, Planá, Nová Hospoda, Citroën, Fakultní nemocnice Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při dvou těžkých nehodách na Tachovsku se zranili čtyři lidé, zahynula převážená kočka  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.