Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Kriminalisté z TOXI týmu dopadli dvojici dealerů pervitinu

Dvojici drogových dealerů se specializací na pervitin dopadli kriminalisté z TOXI týmu na Domažlicku. Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými látkami obvinili policisté dvaačtyřicetiletého muže a jednačtyřicetiletou ženu.

„Zadržený muž minimálně od prosince 2019 do současné doby obstarával drogu pervitin a ten pak distribuoval dalším osobám v Domažlicích, ale i na jiných místech okresu. Prodal či dal zadarmo množství dávek pervitinu a přišel si tak minimálně na 130 tisíc korun,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Žena distribuovala pervitin v Domažlicích, Klatovech, Plzni i na dalších místech. Přišla si na částku nejméně 43 tisíc korun. V několika případech poskytla drogu za odvoz do Plzně. Stíhána je na svobodě.

Obviněný muž se výše uvedeného jednání dopustil i přesto, že byl rozsudkem Okresního soudu v Domažlicích pro stejný zločin v minulosti odsouzen k trestu odnětí svobody na čtyři roky nepodmíněně, kdy trest vykonal v listopadu 2019. „U tohoto muže kriminalisté spolu se spisovým materiálem doručili státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněných do vazby. Soud návrh státního zástupce akceptoval, a tak je stíhán vazebně. Oběma hrozí až pětiletý trest odnětí svobody,“ dodala policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky drogy, obchod s drogami, drogové delikty, Plzeňský, zadržený drogový dealer, metamfetamin, okres Domažlice, Domažlice, Plzeň, Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté z TOXI týmu dopadli dvojici dealerů pervitinu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.