Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Drama v Těšínské, na čerpací stanici se tam dovlekl muž popálený na 50 procentech těla

, aktualizováno 28. června 2020, 9:22

Dramatickou záchrannou akci absolvovali v noci na neděli záchranáři v Plzni. Před druhou hodinou ranní přišlo totiž na tísňovou linku 155 oznámení z Těšínské ulice, kam k benzinové čerpací stanici přišel z posledních sil těžce popálený mladý muž a volal o pomoc.

„Sedmadvacetiletý muž utrpěl popáleniny na více jak 50 procentech povrchu těla, posádky záchranné služby ho na místě ošetřily a zajistily. Ve velmi vážném stavu byl transportován do popáleninového centra do Prahy,“ informovala k případu mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

"V souvislosti s touto událostí jsme řešili požár příbytku bezdomovců na místě bývalého venkovního bazénu "Na Lopatárne" Požár evidovujeme jako beze škody. Příčina se vyšetřuje," uvedl k nočnímu případu luvčí hasičů Petr Poncar.  

"Při vyšetřování případu se zjistilo, že hořel i stan, ve kterém muž bez domova pobýval. Na místě provádějí další úkony policisté z Oddělení obecné kriminality Městského ředitelství policie v Plzni a byl přivolán i policejní psovod se služebním psem na vyhledávání akcelerantů hoření. Podle zjištěných skutečností bude stanovena právní kvalifikace a není  vyloučeno, že se mohlo jednat o nedbalostní zavinění," informovala mluvčí policie Dana Ladmanová.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky popálený muž, popáleniny, záchranná služba, volání o pomoc, Plzeň, Praha, čerpací stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drama v Těšínské, na čerpací stanici se tam dovlekl muž popálený na 50 procentech těla  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.