Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

V nemocnici zemřela druhá žena po tragické nehodě na Tachovsku

Druhou oběť už má nehoda dodávky, která se v úterý odpoledne srazila s nákladním automobilem u Tisové na Tachovsku. Na místě zemřela jedna žena. Další podlehla těžkými zraněním v plzeňské fakultní nemocnici. Potvrdila to mluvčí nemocnice Gabriela Levorová.

Při nehodě se vážně zranilo celkem sedm osob. Do nemocnic v Plzni, Praze a ve Stodu je transportovaly pozemní cestou nejen sanitky záchranářů, ale i vrtulníky letecké záchranné služby. V kritickém stavu zůstává i nadále jeden mladý muž, další mladý muž je vážném, ale stabilizovaném stavu. Velmi vážný je i stav muže středního věku. Všichni zranění cestovali dodávkou a jedná se cizince pracující u nás.

Nehoda se stala na silnici vedoucí od dálnice D5 do Tachova. „Z dosavadního šetření vyplývá, že od obce Trnová jel řidič nákladní soupravy ve směru na Novou Hospodu. Při projíždějí pravotočivé zatáčky v obci Tisová vyjel náves do protisměru, kde narazil do protijedoucí dodávky. Při střetu se sedm lidí z dodávky zranilo a jedna žena nehodu na místě nepřežila,“ uvedla už včera k nehodě policejní mluvčí Damar Jiroušková.

Hasiči pomocí hydraulického zařízení vyprošťovali hned pět lidí najednou z poškozené dodávky. Na místo také přiletěly dva vrtulníky, které odvezly zraněné do nemocnice v Plzni a do pražského Motola. Zásah u dopravní nehody Zdravotnická záchranná služba řešila jako Hromadné postižení osob.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky smrt, smrtelná nehoda, srážka dodávky a kamionu, tragická nehoda, nemocnice, okres Tachov, havárie, Tisová, Fakultní nemocnice Plzeň, Plzeň, Praha, Fakultní nemocnice v Motole, Tachov, Nová Hospoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V nemocnici zemřela druhá žena po tragické nehodě na Tachovsku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.