Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Otec roku! Opilý usnul na ulici. U sebe měl přitom svého šestiletého syna

Muž s více jak dvěma promile alkoholu v dechu usnul na ulici. U sebe měl přitom svého šestiletého syna. Policistům uvedl, že se pohádal s matkou dítěte už předchozí den a kvůli hádce syna odvedl.

V úterý těsně před třetí hodinou ráno vyjížděli strážníci do Stehlíkovy ulice v Plni, kde u vstupních dvěří pod zděným přístřeškem budovy, nalezli spícího dospělého muže s malým dítětem. 

,,Muž uvedl, že zde se svým synem nouzově přespává, neboť došlo mezi ním a manželem jeho matky ve večerních hodinách předešlého dne k hádce a nemohli u ní momentálně zůstat." popisuje událost Andrea Vlčková z městské policie. 

 Už při komunikaci s mužem bylo strážníkům hned jasné, že je pod vlivem alkoholu, proto byl vyzván k orientační dechové zkoušce. Ta potvrdila domněnky strážníkl, když prokázala, že má muž 2,66 proile alhokolu v dechu. 

,,Vzhledem ke zjištěným skutečnostem, věku přítomného chlapce a situaci, v jaké se oba nacházeli, byla na místo přivolána PČR. Hlídka PČR v součinnosti s hlídkou MP následně rozhodla o předání dítěte do péče jeho babičky. Ta uvedla, že po slovní rozepři otce dítěte s jejím manželem bez vysvětlení odvedl ve večerních hodinách svého syna neznámo kam," doplňuje Vlčková.

Hlídka PČR si muže ponechala na místě k dalším úkonům, jelikož zde vzniklo podezření z  protiprávního jednání spočívajícího v ohrožování výchovy dítěte.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com / MP Plzeň

Štítky krimi, otec, dítě, městská policie, Plzeň, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Otec roku! Opilý usnul na ulici. U sebe měl přitom svého šestiletého syna  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.