Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Z místa srážky dvou osobních automobilů utekla posádka jednoho vozu

, aktualizováno 14. května 2020, 13:20

Dva osobní automobily se ve čtvrtek ráno srazily na silnici mezi Dobříví a Pavlovskem na Rokycansku. Na místě se zranili tři lidé.

„Záchranáři převzali do své péče jednu zraněnou osobu, další utrpěla lehké zranění a záchranáři ji ponechali na místě. Posádka jednoho havarovaného vozu z místa nehody utekla,“ popsal situaci mluvčí krajských hasičů Petr Poncar. Později mluvčí dodal, že zraněn byl ještě další účastník nehody. Komunikace byla uzavřena do osmé hodiny.

"Záchranná služba z místa nehody transportovala jedenadvacetiletého muže muže bez viditelných zranění do Rokycanské nemocnice. Po hodině z místa volali opět kvůli šestánctiletému mladíkovi, který na sobě objevil také zranění a vyžadoval transport k ošetření. Jednalo se také o lehké zranění. Také on byl převezen do Rokycanské nemocnice," uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda osobních automobilů, srážka, zranění, záchranka, Plzeňský, úraz, okres Rokycany, Rokycanská nemocnice, a.s., automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z místa srážky dvou osobních automobilů utekla posádka jednoho vozu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.