Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

S odstupem deseti hodin lovili hasiči pomocí jeřábu už druhý automobil ze dna nádrže

Zatímco v noci na úterý vyprošťovali hasiči na Tachovsku pomocí jeřábu osobní automobil, který skončil i s jeho posádkou v obecním rybníku, kolegové z plzeňské stanice Košutka měli dnes ráno podobný případ. Tentokrát se jednalo o terénní automobil, který spadl do rybích sádek. A opět byl na scéně i jeřáb, za vydatné pomoci bagru.

Nehoda se stala ráno krátce po osmé hodině ranní poblíž Čápského rubníku na Rokycansku. Vozidlo tam podle informací mluvčího hasičů Petra Poncara vjelo z dosud nezjištěných příčin do vybetonované rybí sádky. Nádrž byla prázdná, pouze na dně byla vrstva bahna. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.  

„Na místo jsme přivolali vyprošťovací jeřáb z Plzně, který vozidlo dostal ven z nádrže,“ dodal mluvčí hasičů. Majitel si vůz dostatečně nezabrzdi, auto se samovolně rozjelo a skončilo v sádce. Škoda činí 100 tisíc korun. 

První nehoda se stala v pondělí večer v obci Křínov, nedaleko Plané na Tachovsku. Do rybníka tam vjel po nezdařeném průjezdu zatáčkou dvacetiletý řidič. Vyvázl bez zranění, stejně jako jeho o rok starší spolujezdkyně. 

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda, auto v nádrži, hasiči, vyprošťování, jeřáb, nehoda bez zranění, okres Tachov, Košutka, okres Rokycany, Plzeň, Křínov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S odstupem deseti hodin lovili hasiči pomocí jeřábu už druhý automobil ze dna nádrže  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.