Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Auto skončilo na dně rybníka i s posádkou, hasiči ho dostali zpět na břeh pomocí jeřábu

Hasiči a záchranáři zasahovali v pondělí večer v obci Křínov, nedaleko Plané na Tachovsku. V místním rybníku tam totiž skončilo osobní auto po jezdeckém karambolu řidiče.

„Nehoda se stala kolem půl jedenácté večer. Dvě osoby cestující v automobilu vyvázly naštěstí bez zranění,“ uvedl krajský mluvčí hasičů Petr Poncar.

Hasiči se pak museli postarat o vyproštění vozidla z rybníku. Na místo proto povolali jeřáb, který dostal auto zpátky na břeh, aniž by z něj unikly provozní kapaliny. Ještě předtím však musel do ledové vody jeden ze zasahujících hasičů, aby vozidlo připevnil na popruhy připravil ho tak k vyzvednutí. Příčinu havárie teď vyšetřuje policie.

V době nehody seděl za volantem vozidla značky Škoda Octavia jedenadvacetiletý muž, který nevlastnil řidičské oprávnění. Na mokré vozovce nezvládl průjezd levozočivou zatáčkou a vjel přímo do rybníka. Dechová zkouška u řidiče měla negativní výsledek. Mlsadý muž se ovšem bude zpovídat z toho, že řídil bez patřičného řidičského oprávnění. Bez zranění vyvázla stejně jako on i jeho jedenadvacetiletá spolujezdkyně. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky hasiči, nehoda, auto v rybníku, vyproštění vozidla, rybník, okres Tachov, Křínov, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto skončilo na dně rybníka i s posádkou, hasiči ho dostali zpět na břeh pomocí jeřábu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.