Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Milovník zbraní vyděsil na sociální síti svoji kamarádku divnou fotkou, ta ho udala policii

Na svoji lásku ke zbraním a k ženám tentokrát šeredně doplatí sedmačtyřicetiletý muž z Plzně. Dá se říci, že při komunikaci s osmadvacetiletou ženou na sociální síti pořádně přestřelil. A vykoledoval si za to trestní stíhání pro spáchání přečinu nedovoleného ozbrojování.

A co se vlastně stalo? Muž se loni koncem roku seznámil v jedné plzeňské nemocnici při hospitalizaci s mladou ženou. Dvojice si pak po propuštění z nemocnice psala přes sociální sítě. „Muž se chtěl jednou ženě pochlubit a poslal jí dvě fotky dlouhé střelné zbraně se zásobníkem a jedním nábojem. K fotografiím se vyjádřil se slovy: „Už si hraju, nudím se.“ Žena se zalekla a vše oznámila na policii.,“ popsala neobvyklý případ mluvčí policie Michaela Raindlová.  

Policisté muže zadrželi a při domovní prohlídce našli v jeho bytě v Plzni několik nelegálně držených zbraní. Jednalo se o dva revolvery, samopal, dvě palné dlouhé airsoftové zbraně a dva zásobníky. „Zbraně byly částečně znehodnocené. Majitel si zbraně opatřil od svých příbuzných, kteří již nežijí. Zbraně přechovával i přesto, že není držitelem zbrojního průkazu. Za přečin nedovolené ozbrojování mu hrozí až dva roky za mřížemi,“ dodala policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky zbraně, nelegální držení zbraní, policie, sociální sítě, zbrojní průkaz, zbraň, sociální síť, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milovník zbraní vyděsil na sociální síti svoji kamarádku divnou fotkou, ta ho udala policii  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.