Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Osobák po střetu s cisternou převážející benzín začal hořet, posádka napadala záchranáře

, aktualizováno 1. května 2020, 9:49

Záchranáři i hasiči zasahovali v pátek před čtvrtou hodinou ranní na křižovatce ulic Karlovarská a Lidická u velmi vážné nehody. V plné rychlosti tam narazila Škoda Superb do odbočujícího nákladního vozidla s cisternou, ve které byly tisíce litrů benzínu. Osobní vůz začal po střetu hořet.

Na místě okamžitě zastavili svědci nehody, kteří vyprostili dva mladé cizince z hořícího vozidla ještě před příjezdem záchranářů. Jeden řidič pomocí hasicího přístroje likvidoval plameny. Na první pohled bylo patrné, že jsou oba mladí muži pod vlivem alkoholu. Spolujezdec se dokonce pokusil z místa nehody uprchnout, ale policisté ho dopadli.

Oba pasažéry z osobního vozidla pak převzali do své péče záchranáři. „Z místa nehody jsme transportovali dva zraněné muže na urgentní příjem do fakultní nemocnice. Zhruba třicetiletý pacient utrpěl středně těžké zranění, dvacetiletý muž byl s lehčím zraněním transportován na stejné místo. Oba byli při vědomí. Před urgentním příjme fakultní nemocnice jsme museli přivolat policejní hlídku z důvodu agresivity jednoho ze zraněných,“ popsal dramatickou událost Vítězslav Sladký ze záchranné služby.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky nehoda se zraněním, nehoda osobáku, složky IZS, napadení záchranářů, cisterna s benzínem, požár vozidla, Škoda Superb, benzín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobák po střetu s cisternou převážející benzín začal hořet, posádka napadala záchranáře  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.