Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Při srážce motocyklu s automobilem se těžce zranil šestnáctiletý spolujezdec

Těžké zranění utrpěl šestnáctiletý spolujezdec o rok staršího motorkáře, který havaroval se svým motocyklem v obci Malechov na Klatovsku. Motocykl dostal smyk a střetl se s protijedoucím osobním automobilem. Zraněného mladíka transportoval do nemocnice vrtulník letecké záchranné služby.

„Nehoda se stala v úterý krátce po půl osm večer, když mladík na motocyklu Honda 125 odbočoval vpravo na hlavní silnici II/184. Dostal smyk, vjel do protisměru a srazil se s osobním vozidlem značky Kia Sportage, který řídil čtyřiačtyřicetiletý muž. Při srážce se zranil mladistvý spolujezdec z motocyklu,“ popsala nehodu mluvčí policie Dana Ladmanová.

Dechové zkoušky vyloučily užití alkoholu u obou řidičů. Odhadnutá hmotná škoda činí 70 tisíc korun. Podle informací Vítězslava Sladkého ze záchranné služby utrpěl mladík těžké zranění. Letečtí záchranáři ho při vědomí transportovali na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice. Není v ohrožení života.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda se zraněním, havárie motocyklu, letecká záchranná služba, motocykl, okres Klatovy, Malechov, Honda, Fakultní nemocnice Plzeň, Kia Sportage

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při srážce motocyklu s automobilem se těžce zranil šestnáctiletý spolujezdec  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.