Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Osobák skončil v příkopu převrácený na bok, při nehodě se zranili tři cizinci

Tři lidé se zranili při nehodě osobního automobilu, které skončilo mimo silnici převrácené na bok Vozidlo havarovalo v neděli kolem 16.00 hodin u obce Vidice ve směru na Miřkov na Domažlicku. Ve vozidle cestovali cizinci.

„Jedenačtyřicetiletý řidič podle všeho nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu vozovky a vyjel mimo komunikaci, kde skončil na střeše. Ve vozidle byly dvě další osoby ve věku 32 a 34 let, rovněž cizinci. Alkohol na místě u řidiče nezjišťován, byl nařízen odběr krve,“ informovala policejní mluvčí Ivana Jelínková. Doprava na komunikaci v místě dopravní nehody je řízena kyvadlově.

„Záchranáři transportovali všechny účastníky nehody s lehčími zraněními o nemocnic. Dva muže převezli do Domažlické nemocnice a jednoho do Stodské nemocnice,“ doplnila mluvčí záchranky Mária Svobodová.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, nehoda osobního automobilu, nehoda se zraněním, cizinci, záchranka, havárie, okres Domažlice, Vidice, Domažlická nemocnice, a.s., Stodská nemocnice, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobák skončil v příkopu převrácený na bok, při nehodě se zranili tři cizinci  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.