Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Neděle 27. října 2024  |  Svátek má Šarlota / Zoe
Bez reklam

Policie pátrá po totožnosti muže, který ležel bosý a vážně zraněný na ulici

Policie stále zjišťuje totožnost zhruba čtyřicetiletého muže, kterého našli ležet s vážnými poraněními Borské ulici v Plzni. V souvislosti s pátráním zveřejnila policie fotografie věcí, co měl muž u sebe a jeho oblečení. Zároveň hledá svědky, kteří se v sobotu ráno pohybovali po zmíněné ulici.

„V souvislosti s případem vážně zraněného muže, jehož totožnost nám není doposud známa, bychom chtěli požádat veřejnost o pomoc s jeho identifikací, a to na základě oblečení či věci, které měl zraněný u sebe. Za jakékoliv poznatky, které nám můžete sdělit na tísňové lince 158, nebo jakékoliv policejní služebně, všem předem děkujeme,“ sdělil v neděli dopoledne policejní mluvčí Michal Schön.

Odhadem čtyřicetiletého a 180centimetrů vysokého muže našli policisté ležet v Borské ulici v Plzni. Muž byl potlučený a měl vážná zranění. Mluvčí záchranné služby Lukáš Uherek ČTK uvedl, že zdravotníci poskytli neznámému muži nezbytnou péči a ve vážném stavu ho převezli do plzeňské fakultní nemocnice.

„Od sobotních ranních hodin se zabýváme případem vážně zraněného muže, který byl nalezen v Borské ulici v Plzni deset minut po sedmé hodině. S ohledem na řádné objasnění tohoto skutku, bychom chtěli požádat všechny, kteří se v inkriminovanou dobu, respektive od zhruba šesté hodiny ráno, na tomto místě pohybovali a mohli by nám poskytnout jakékoliv informace, aby se ozvali na tísňovou linku 158 nebo se dostavili na nejbližší policejní služebnu,“ dodal mluvčí.

Stejně tak policie uvítá i záznamy z palubních kamery od řidičů, kteří v uvedenou hodinou kolem projížděli.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky pátrání, pátrání po svědcích, napadení, vážně zraněný muž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po totožnosti muže, který ležel bosý a vážně zraněný na ulici  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.