Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Úterý 22. října 2024  |  Svátek má Sabina
Bez reklam

Do vazby poslal soud muže, který zavraždil na lesní cestě jiného řidiče. Hádka vypukla kvůli průjezdnosti cesty

Do vazby poslal soudce čtyřiasedmdesátiletého muže z Tachovska, který byl obviněn z vraždy. V sobotu odpoledne napadl nožem na lesní cestě jiného řidiče. Ten zemřel ještě na místě na následky těžkých zranění neslučitelných se životem. Vraždě předcházela hádka spočívající v tom, že jeden z mužů nemohl cestou projet kvůli automobilu druhého z nich.

„Na základě dnešního rozhodnutí soudu je obviněný stíhán vazebně,“ uvedla v úterý bez dalších podrobností mluvčí policie Dagmar Brožová. Obětí se stal šestapadesátiletý muž. „Přijali jsme v sobotu po 13. hodině oznámení od ženy, která sdělila, že její partner byl napaden ze strany neznámého muže a je vážně zraněn,“ informoval už dříve mluvčí policie Ondřej Hodan.

Andrea Divišová z krajské záchranné služby potvrdila, že na tísňovou linku bylo oznámeno napadení muže středního věku. „Operátorkou operačního byla zahájena telefonicky asistovaná neodkladná resuscitace, kterou prováděla do příjezdu pozemních posádek a příletu letecké záchranné služby. Naši záchranáři si pacienta převzali a v resuscitaci pokračovali,“ uvedla mluvčí. I přes veškerou snahu všech zasahujících složek integrovaného záchranného systému muž bohužel na místě svému zranění podlehl.

Podezřelý čtyřiasedmdesátiletý muž ihned po činu z místa odjel automobilem a hlídkám se ho podařilo vypátrat a zadržet zhruba za hodinu v nedaleké obci. Nalezli a zajistili u něj zbraň, kterou způsobil zranění poškozenému. Vrchní komisař v neděli zadrženého obvinil ze spáchání vraždy. 

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Policie České republiky

Štítky vražda, konflikt v lese, ubodal řidiče, hádka na lesní cestě, vazba, putoval do vazby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do vazby poslal soud muže, který zavraždil na lesní cestě jiného řidiče. Hádka vypukla kvůli průjezdnosti cesty  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.