Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Neznáte je někdo? Dvojice motorkářů v lese na Rokycansku napadla lesní stráž

Zaměstnance lesní stráže na Rokycansku fyzicky napadli dva motorkáři. Bez patřičného povolení k vjezdu do lesa se tam proháněli na enduro motocyklech značky KTM. Policisté teď pátrají po totožnosti obou českých motorkářů, které se podařilo vyfotografovat.

Incident se stal v polesí Čilina v katastru Rokycan. „Lesní stráž tam vyzvala dva muže s motorkami, aby předložili povolení k vjezdu do lesa, na které ale žádným způsobem nereagovali. Nejprve mělo dojít ke slovním urážkám zaměstnanců lesní stráže a následně i k fyzickému ataku ze strany kontrolovaných osob,“ popsala událost mluvčí policie Hana Kroftová.

Když poškození odcházeli ke svému vozidlu s úmyslem z místa odjet, jeden z agresorů ještě s výhružkami a urážkami přišel k vozidlu, u kterého ranou pěstí rozbil přední světlo. „Jednalo se o muže ve věku 35 – 40 let, oba vyšší sportovní postavy, oblečeni do motorkářského oblečení černo-žluto-oranžové barvy, včetně bot a přilby na motorku. Oba muži hovořili česky,“ řekla policejní mluvčí.

Kriminalisté případ prověřují pro podezření ze spáchání přečinu násilí proti úřední osobě a touto cestou žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace ke ztotožnění osob zachycených na fotografiích, aby se jim ozvali na tel.: 974 335 319, nebo aby kontaktovali linku tísňového volání 158. Své poznatky mohou sdělit i osobně na kterékoliv policejní služebně.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky motorkáři, napadení, lesní stráž, enduro, policie, les, okres Rokycany, KTM, Čilina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznáte je někdo? Dvojice motorkářů v lese na Rokycansku napadla lesní stráž  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.