Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Kriminalisté pátrají po totožnosti muže ze záběru bezpečnostní kamery a věří, že dlouho unikat nebude

Kriminalisté pátrají po totožnosti zatím neznámého muže v souvislosti s vyšetřováním krádeže platebních karet. Pachatel karty použil při nákupu zboží a při dalších platbách. Bezpečnostní kamera zachytila velmi zřetelně tvář osoby, se kterou by si kriminalisté rádi popovídali. Ke spolupráci při pátrání přizvali policisté i veřejnost. Nepozná někdo muže na snímku?

Policisté z Plzně vyšetřují krádež, ke které došlo mezi jednou až třetí hodinou ráno na předzahrádce jednoho z plzeňských barů nedaleko centra města. „Dosud neznámý pachatel tady ze stolu odcizil volně odložený mobilní telefon a peněženku s osobními doklady a platebními kartami, se kterými následně provedl několik neoprávněných plateb. Poškozenému způsobil škodu přes 25 tisíc korun,“ popsala případ mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policisté událost vyšetřují pro podezření ze spáchání krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V rámci prověřování získali fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení. „Žádáme o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ vyzývá veřejnost mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Anh Tuan Tran, se svolením Policie ČR

Štítky hledaný muž, pátrání po muži, kamerový záznam, krádež karet, neoprávněný výběr, neznámý muž, pachatel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté pátrají po totožnosti muže ze záběru bezpečnostní kamery a věří, že dlouho unikat nebude  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.