Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Sobota 14. září 2024  |  Svátek má Radka
Bez reklam

VIDEO: Pátrání se šťastným koncem. Dezorientovaného sebevraha se podařilo najít po dvou hodinách

Policisté ve středu večer vyjížděli do obce Malesice nedaleko Plzně. Na místě se měl nacházet muž, který svojí známé poslal zprávu, že chce spáchat sebevraždu, a že se právě nachází u řeky v Malesicích. Pátrání mělo naštěstí šťastný konec, když se policistům podařilo po necelých dvou hodinách muže najít.

„Do pátrací akce byly v maximální možné míře zapojeny veškeré dostupné síly a prostředky. Po muži pátrali jak policisté obvodních oddělení, tak jejich kolegové ze speciální pořádkové jednotky a policisté se služebními psy. Na místo byl povolán vrtulník letecké služby Policie ČR a nasazeny byly také drony. Při pátrací akci policisté samozřejmě spolupracovali i s ostatními složkami integrovaného záchranného systému,“ shrnula mluvčí policie Michaela Raindlová.

Po necelých dvou hodinách se policistům podařilo mladého muže vypátrat u jezu Křimice na řece Mži. „Na jeho vypátrání měl velkou zásluhu služební pes jménem Miky rasy německého ovčáka,“ dodala Raindlová.

Muž s policisty komunikoval, byl ale malátný a dezorientovaný. U sebe měl několik platíček různých léků a dvě prázdné lahve alkoholu. I proto po vypátrání skončil v péči lékařů.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Policie České republiky, služební pes, Plzeň, Malesice, Křimice, Mže, sebevrah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Pátrání se šťastným koncem. Dezorientovaného sebevraha se podařilo najít po dvou hodinách  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.