Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Pátek 13. září 2024  |  Svátek má Lubor
Bez reklam

Mladé mamince se nešťastnou náhodou podařilo uzamknout v autě malou dcerku i klíče. Rozjela se blesková akce

Hodně perné chvilky zažila mladá maminka, které se podařilo uvěznit v jejím zamčeném automobilu nejen klíče, mobil, ale především malou dcerku v dětské autosedačce. Okamžitě se spustila velká záchranná akce. Dívence se totiž uvnitř vozidla zamotala nožička do bezpečnostního pásu, začala plakat a šlo opravdu o minuty. Nenechte si ujít video pod článkem.

„Kolemjdoucí mladé mamince půjčil mobilní telefon a ta okamžitě vytočila linku 156. Hlídka městské policie bleskově dorazila na místo a za pomoci drátu se pokusila dveře otevřít. Mezitím strážníci zkontaktovali druhou hlídku, která měla za úkol vyhledat babičku malé holčičky a vyzvednout u ní rezervní klíče od bytu, ve kterém byl uzamčen rezervní klíč od auta,“ popsala záchrannou akci mluvčí městské policie Tereza Schliková.

Mise byla úspěšná, druhá hlídka náhradní klíč od příbuzné fofrem dovezla vozidlem se zapnutými majáky. Holčičku se podařilo z auta vysvobodit a vše tentokrát skončilo dobře.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se solením Městská policie plzeň

Štítky holčička v autě, zamkla holčičku, záchrana holčičky, uzamčený automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karel Poláček

Tuhle situaci velmi dobře znám. Kdesi za Norimberkem jsme na silnici z auta s manželkou vystoupili: jedny klíče ve spínací skřínce, rezervní klíče v manželčině kabelce na zadním sedadle. Přibouchli jsme dveře a - cvak! Při otřesu klíčů se auto zamklo. Naštěstí německý automotoklub ADAC si uměl poradit. Ale nějaké peníze to stálo. Proto napříště, kdykoli auto opouštím, vždy s klíči, nebo ponechám otevřené okno, abych dveře mohl v každém případě otevřít.

Středa, 28. srpna 2024, 09:25Odpovědět

Mladé mamince se nešťastnou náhodou podařilo uzamknout v autě malou dcerku i klíče. Rozjela se blesková akce  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.