Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Středa 11. září 2024  |  Svátek má Denisa
Bez reklam

Nešťastný muž se rozhodl ukončit život skokem ze skály. Do pátrací akce se zapojil i policejní vrtulník

Policejní vrtulník pátral na Plzeňsku po třiatřicetiletém muži z Blovicka. Doma zanechal dopis na rozloučenou, snubní prstýnek a odešel neznámo kam s tím, že se rozhodl ukončit svůj život. Dopis s prstenem našla jeho manželka, která celou věc oznámila policii. Okamžitě se rozjela velká pátrací akce v okolí Blovic.

Modrý policejní vrtulník ve středu večer dlouho kroužil nad územím mezi obcemi Seč a Zdemyslice. Tam se mezi několika chatami nachází i známý skalní útvar Rohatá. Na zemi terén prohledávali policisté se služebním psem. „Vrtulník měl na palubě zařízení, které je určeno na vyhledávání signálu mobilního telefonu. Ten byl zachycen v oblasti jedné z chatových osad, kde byl na skalním výčnělku nalezen pohřešovaný muž. Byl při vědomí a s policisty komunikoval,“ popsala záchrannou akci mluvčí policie Iva Vršecká.

Policisté od skály transportovali zachráněného muže na příjezdovou cestu, kde si ho převzali do péče přivolaní záchranáři. „Muž nebyl pod vlivem alkoholu ani návykových látek, požil však několik léků na bolest a motivem jeho jednání byly osobní problémy. I přes jeho počáteční rozhodnutí sáhnout si na život policistům za své nalezení poděkoval,“ uvedla policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky pátrání po muži, chtěl ukončit život, skála Rohatá, policejní vrtulník, pokus o sebevraždu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nešťastný muž se rozhodl ukončit život skokem ze skály. Do pátrací akce se zapojil i policejní vrtulník  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.