Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Zloděj chtěl z místa činu ujet na ukradených kolečkových bruslích, skončil bosý a v poutech

Přímo při činu se podařilo chytit sedmadvacetiletého zloděje z Plzně. Svou pozornost směřoval na supermarkety, drogerie a rodinné domy. K jednomu se dokonce vrátil dvakrát a odcizil čtyři jízdní kola. Muže zadrželi všímaví sousedé. Muž byl bosý, jelikož chtěl z místa ujet na ukradených bruslích, které si připravil u plotu.

Sedmadvacetiletý zloděj nebyl příliš vybíravý. Kradl na několika místech Plzně. Během zhruba pěti měsíců navštívil nejen supermarkety a drogerie, ale také zahrady rodinných domů. „Z obchodů si odnesl celkem patery značkové kalhoty a 16 parfémů. V jednom případě dokonce vnikl do směnárny a z pánské kabely odcizil 2 870 euro, tedy v přepočtu přes 70 tisíc korun,“ vyjmenovává policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Během léta se vloupal na pozemek tří rodinných domů, kdy se k jednomu z nich vrátil dokonce dvakrát a ukradl čtyři jízdní kola. „Zloděje zadrželi všímaví sousedé, kteří následně na místo zavolali policejní hlídku. Při osobní prohlídce policisté u muže mimo jiné našli odcizené platební karty. Zadržený muž byl navíc bos. Z místa chtěl totiž odjet na odcizených kolečkových bruslích, které si připravil u plotu,“ dodala Raindlová s tím, že poškozeným majitelům způsobil škodu v celkové výši 141 tisíc korun. Muž je aktuálně ve vazbě.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky zadržení zloděje, kradl v supermarketech, kradl v drogerii, krádeže ze zahrad, krádež kol, krádež karet

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj chtěl z místa činu ujet na ukradených kolečkových bruslích, skončil bosý a v poutech  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.