Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Agresor vlastnící legálně několik střelných zbraní vyhrožoval smrtí svému příbuznému. Dopadla ho zásahová jednotka

Usmrcením vyhrožoval svému příbuznému muž z Plzeňska, který legálně vlastní několik střelných zbraní. Incident se stal ve středu v obci na severním Plzeňsku. Na místo po oznámení okamžitě vyjela policejní zásahová jednotka i několik policejních hlídek.

Nebezpečného agresora policisté krátce po příjezdu na místo zadrželi a převezli na policejní služebnu k provedení dalších úkonů. „V současné chvíli policisté na místě stále pracují a provádí potřebné úkony, a to i s ohledem na to, že v domě bylo zjištěno několik střelných zbraní včetně střeliva. Případem se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu nebezpečné vyhrožování. Závěrem bychom chtěli ujistit veřejnost, že v souvislosti s tímto případem nehrozí nikomu žádné nebezpečí,“ informovala mluvčí policie Eva Červenková.

V krátké době je to na Plzeňsku druhý případ, kdy policejní zásahová jednotka zadržela někoho, kdo vyhrožoval zabitím. Ve Veleslavínově ulici v centru Plzně zadrželi policisté 10. července muže, který podle nich vyhrožoval na jednom z úřadů střelbou na jiné instituce. Při lustraci policisté zjistili, že je držitelem střelných zbraní. Sedmapadesátiletého muže policie prověřovala pro podezření ze spáchání přečinu vyhrožování s cílem působit na orgán veřejné moci.

Ohodnoť článek

Foto Policie České republiky

Štítky vyhrožoval smrtí, držitel zbraní, legálně držené zbraně, zbraně. zásahová jednotka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš Kahoun

Mně v červnu 2022 vyhrožoval zastřelením jistý pan PK v Plzni Koterově, držitel zbrojního průkazu a střelných zbraní. Přijela policie a i podle písemného vyjádření policie ČR, Plzeň Slovany při výslechu podváděl. A jaký je stav? Pan PK, který se mimo jiné léčil na psychiatrii, vyhrožoval mi zastřelením a i podle písemného vyjádření policie ČR podváděl při výslechu, dále v klidu vlastní zbrojní průkaz a střelné zbraně.,

Čtvrtek, 25. července 2024, 08:51Odpovědět

Jan Bednář

A udělal něco? Neudělal...tak proč by neměl.

Pátek, 26. července 2024, 10:16Odpovědět

Agresor vlastnící legálně několik střelných zbraní vyhrožoval smrtí svému příbuznému. Dopadla ho zásahová jednotka  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.