Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

Zapadlý Mercedes měl proraženou pneumatiku, rozbité zadní sklo, kouřilo se mu z motoru a uvnitř byl opilý řidič

Velmi žalostný byl pohled na postarší vůz značky Mercedes, kterému chyběla přední registrační značka, měl rozbité zadní okno, proraženou pneumatiku a ze zadní motorové části se mu silně kouřilo. Vozidlo s dvoučlennou posádkou se marně snažilo vyjet z polní cesty, kde zapadlo.

„Hlídka plzeňské městské policie z Lochotína vyjížděla po půlnoci na oznámení svědka do ulice Tleskačova, kde se mělo nacházet zapadlé vozidlo. To se pokouší vyjet, ale nedaří se mu to. K překvapení strážníků po příjezdu našli skutečně na polní cestě stojící vozidlo Mercedes a v něm dva muže,“ informovala mluvčí městské policie Tereza Schliková.

Vozidlo bylo ve velmi nepěkném stavu, bylo na mnoha místech poškozené. „Třiatřicetiletý muž na místě řidiče hlídce sdělil, že chtěl odvézt kamaráda pro věci do Plzně. Narazil prý do větve a poškodil vozidlo. Z muže byl silně cítit alkohol a po provedení dechové zkoušky ukázal přístroj hodnotu 1,77 promile. Na to řidič odpověděl, že měl po práci dvě piva. Vozidlo i značky jsme ještě zkontrolovali v systému, zdali řidiči skutečně patří. Následně si celou záležitost převzala přivolaná státní policie,“ dodala k případu mluvčí Schliková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky rozbitý Mercedes, rozbité auto, zapadlé vozidlo, opilý řidič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zapadlý Mercedes měl proraženou pneumatiku, rozbité zadní sklo, kouřilo se mu z motoru a uvnitř byl opilý řidič  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.