Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Neděle 28. července 2024  |  Svátek má Viktor
Bez reklam

Hromadnou nehodu čtyř vozů způsobil senior, který vjel do protisměru. Jako dělová koule smetl ostatní auta

Hromadná nehoda čtyř osobních automobilů se stala ve středu na silnici 18332 mezi Hrádkem a městem Rokycany. Jedno auto skončilo na střeše v příkopu. Viníkem nehody je pětasedmdesátiletý muž. V ostatních třech nabouraných automobilech seděly za volantem ženy.

„Řidič s vozidlem Škoda Fabia jel ve směru od Rokycan na Mirošov a z dosud přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru. Nejprve poškodil zrcátko protijedoucímu vozidlu Chevrolet Aveo a poté se střetl s automobilem Renault Clio. Ten kvůli nárazu skončil na střeše. Muž ještě zhruba 40 metrů pokračoval v jízdě v protisměru. Potom narazil do dalšího automobilu Renault Mégane, následně se vozidla o sebe zastavila,“ popsal hromadnou havárii mluvčí policie Ondřej Hodan.

Z převráceného vozidla museli hasiči vyprostit jednu zraněnou ženu. Při nehodě se ještě zranila další žena z jiného vozidla. „Z místa jsme transportovali ženu ročník 1964 s lehkým zraněním z důvodu mechanismu nehody na Urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice. Ženu ročník 1970 jsme transportovali s lehkým zraněním do nemocnice v Rokycanech,“ uvedla Andrea Divišová ze záchranné služby. Dechové zkoušky byly u všech účastníků nehody negativní.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky hromadná nehoda, čtyři sražené automobily, senior za volantem, viník nehody

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hromadnou nehodu čtyř vozů způsobil senior, který vjel do protisměru. Jako dělová koule smetl ostatní auta  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.